Vrienden van Het Zeggelt

Scholen hebben meestal niet veel financiële armslag voor juist die leuke extra’s. Een bank om een boom of een tafeltennistafel bijvoorbeeld. Het zijn juist die dingen die een school nog aantrekkelijker maken voor alle kinderen en hun ouders.
De stichting Vrienden van Het Zeggelt is precies om die reden opgericht.

Wat doet de stichting?

De stichting organiseert acties, zoals de populaire Papa’s voor Pannenkoeken. Daarnaast organiseert de stichting een netwerk van ouders en (hun) bedrijven om gezamenlijk extra’s te organiseren.
Gelden die middels acties of donaties binnen komen, worden in overleg met de school besteed.

Wat zijn onze plannen?

De Vrienden hebben nog heel veel wensen waaraan u als ouder kunt bijdragen. We willen bijvoorbeeld gaan sparen voor verduistering in de koepel waardoor die nog beter en vooral makkelijker te gebruiken is voor voorstellingen en andere activiteiten. Andere zaken op ons wensenlijstje zijn een betere geluidsinstallatie, een picknicktafel op het plein en meer muziekinstrumenten. Kortom, plannen genoeg.

Hebt u vragen of goede ideeën? Of wilt u meer weten over de Vrienden van Het Zeggelt? Stuur een mail naar vrienden@erwinmeijerink.nl. Wij nemen dan snel contact met u op.

Wilt u de school extra ondersteunen? Maak dan een bedrag over van minimaal €50,00 per jaar op IBAN nummer NL83RABO0149985975 t.n.v Stichting Vrienden van Het Zeggelt.

Bestuur

Het bestuur van de Stichting Vrienden van Het Zeggelt bestaat uit de volgende personen:

Karlijn Beune, ouder
Iris Allijn, ouder
Esther Moekotte, ouder

De Stichting Vrienden van Het Zeggelt wordt ondersteund door de MR, het team en Notariskantoor Bolding