Vrienden van Het Zeggelt

Scholen hebben meestal niet veel financiële armslag voor juist die leuke extra’s. Een bank om een boom of een tafeltennistafel bijvoorbeeld. Het zijn juist die dingen die een school nog aantrekkelijker maken voor alle kinderen en hun ouders.
De stichting Vrienden van Het Zeggelt is precies om die reden opgericht. Wij vragen de leden ieder jaar een bijdrage van minimaal €50,00 te doen zodat we kunnen sparen voor bijvoorbeeld die leuke schoolvlag en de hesjes voor de avondvierdaagse.

Wat zijn onze plannen?

De Vrienden hebben nog heel veel wensen waaraan u als ouder kunt bijdragen. We willen bijvoorbeeld gaan sparen voor verduistering in de koepel waardoor die nog beter en vooral makkelijker te gebruiken is voor voorstellingen en andere activiteiten. Andere zaken op ons wensenlijstje zijn een betere geluidsinstallatie, een picknicktafel op het plein en meer muziekinstrumenten. Kortom, plannen genoeg.

Hebt u vragen of goede ideeën? Of wilt u meer weten over de Vrienden van Het Zeggelt? Stuur een mail naar vrienden@erwinmeijerink.nl. Wij nemen dan snel contact met u op.

Wilt u de school extra ondersteunen? Maak dan een bedrag over van minimaal €50,00 per jaar op IBAN nummer NL83RABO0149985975 t.n.v Stichting Vrienden van Het Zeggelt.

Bestuur

Het bestuur van de Stichting Vrienden van Het Zeggelt bestaat uit de volgende personen:

Marieke Hofman, ouder
Olga Steen, ouder
Rolf Jongedijk, ouder

De Stichting Vrienden van Het Zeggelt wordt ondersteund door, de MR, het team en Notariskantoor Bolding