Nieuwsbrief extra

Beste ouders,

Na twintig jaar op Het Zeggelt te hebben gewerkt, wordt het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Vanaf 1 januari 2018 word ik directeur van Freinetschool De Bothoven. De afgelopen jaren heb ik als locatieleider veel ervaring opgedaan. Ik ben toe aan de volgende stap. Als kind heeft de Freinetschool mij gevormd. Vandaar dat ik in het vernieuwingsonderwijs ben gaan werken. Ik vind het dan ook bijzonder dat ik nu mag gaan werken als directeur op De Bothoven.

Uiteraard zal er op korte termijn op zoek gegaan worden naar een nieuwe locatieleider. Ik heb er alle vertrouwen in dat Babette Hummel, directeur, in samenspraak met het College van Bestuur en het team hier een goede oplossing voor vindt.

Altijd heb ik met veel plezier gewerkt op Het Zeggelt en zal de leerlingen, ouders en collega’s zeker gaan missen. Ik zou het leuk vinden om persoonlijk afscheid te nemen door middel van een hand geven. De komende anderhalve week ben ik op de volgende dagen op de volgende locatie:

Donderdagochtend 14-12: Meeuwenstraat
Donderdagmiddag 14-12: Floraparkstraat
Vrijdagochtend 15-12: Meeuwenstraat
Maandagochtend 18-12: Meeuwenstraat
Maandagmiddag 18-12: Dr. Benthemstraat
Dinsdagochtend 19-12: Dr. Benthemstraat
Donderdagochtend 21-12: Meeuwenstraat (start)/Floraparkstraat (eind)
Vrijdagochtend 22-12: Meeuwenstraat (start)/Dr. Benthemstraat (eind)

Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van deze geweldige school maar ook met trots. Trots dat ik onderdeel ben geweest van dit sterke team. Trots op de welbespraakte leerlingen en trots op de betrokkenheid van ouders. Ik wens iedereen het allerbeste. We zullen elkaar vast nog eens treffen.

Met vriendelijke groet,
Marjan Peters
Locatieleider Het Zeggelt