Nieuwsbrief 6

25 november 2022

Nieuws voor de periode
26 nov t/m 9 dec 2022

Agenda

28 nov OR vergadering
30 nov De groep van Nicole en Simone voert de musical ‘Marietje Appelgat’ op
05 dec Sinterklaasfeest. Leerlingen om 13.00 uur vrij.
12 dec MR vergadering
14 dec Creatieve Kerstdag en Foute Kersttruiendag
15 dec De groep van Marit en Esther V. voert de musical ‘Marietje Appelgat’ op
20 dec De groep van Stephanie voert de musical ‘Scrooge’ op
20 dec GMR vergadering
22 dec Kerstdiner van 17.00 tot 18.30 uur. Leerlingen ’s middags om 12.30 uur vrij.
23 dec Spelletjesochtend alle groepen
24 dec Kerstvakantie t/m 8 januari 2022

Hartelijk welkom

Nieuw bij ons op school: Guus, Semmy, Philip, Lotus en Kára. We heten hen van harte welkom en wensen hen veel plezier op Het Zeggelt!

Sinterklaasfeest (herhaling)

Op maandag 5 december vieren wij het sinterklaasfeest! Wij ontvangen Sint en zijn Pieten op het plein (Dr. Benthemstraat) of in de hal (Meeuwenstraat).
Alle ouders zijn uitgenodigd bij het gezamenlijke ontvangst aanwezig te zijn. Na dit ontvangst gaat het feest zonder ouders verder en brengen de groepen een bezoekje aan Sinterklaas met zijn Pieten. De ouderraad zorgt deze ochtend voor iets te drinken en iets lekkers. Het sinterklaasfeest duurt tot 13.00 uur. Daarna zijn de leerlingen vrij.

Verkeerssituatie aan de Meeuwenstraat

De bouwwerkzaamheden voor de bouw van Tetem 3 en 4 zijn inmiddels in volle gang en de Stroinkbleekweg en de Hulsmaatstraat zijn afgesloten voor het verkeer.
We willen dat onze leerlingen elke dag veilig naar school kunnen komen en naar huis kunnen gaan. Daarom willen we u vragen om extra voorzichtig te zijn met het brengen en halen van de kinderen.
We merken dat een aantal ouders hun auto snel even half op de stoep parkeert om de kinderen naar school te brengen of van school te halen waardoor er onveilige situaties ontstaan.
Om de spreiding van de leerlingen op de fiets te vergroten mogen de leerlingen ook hun fiets aan de voorkant van de school plaatsen voor de muur van de gymzaal en via de hoofdingang de school binnenkomen en verlaten.
Als we allemaal alert blijven en elkaar de ruimte en rust gunnen om alle kinderen veilig naar school te brengen en van school te halen, kunnen we dit samen voor elkaar krijgen. We hopen op uw medewerking.

Vrijwilligers gezocht voor het schoolschaken

Vorig schooljaar is het schoolschaken opgestart. Om de week leerden leerlingen onder begeleiding gedurende drie kwartier de regels en technieken van het schaken. Om praktische redenen is het dit schooljaar nog niet gelukt het schoolschaken een vervolg te geven. Hierom zoeken wij (groot)ouders met interesse voor schaken die hierin willen ondersteunen. Heeft u interesse, meldt u zich dan bij Errol Herder via e.herder@consentscholen.nl.