Nieuwsbrief 20

13 juli 2018

Nieuws voor de periode
van 14 juli t/m 02 sept

Agenda

16 jul Spreekuur wijkcoach locatie Dr. Benthemstraat
17 jul Afscheidsavond groep 8, locatie Dr. Benthemstraat
18 jul Afscheidsfeest groep 5
18 jul Ophalen oud papier
19 jul Laatste schooldag, start zomervakantie om 14.30 uur!
03 sep Eerste schooldag nieuwe schooljaar
21 sep Papa’s voor pannenkoeken

Afscheid collega’s

Dit schooljaar nemen wij afscheid van vier collega’s: Akke Meuris, Juul Strijbosch, Karin Veldscholte en Annemiek Pouwels. Akke, Juul en Karin nemen afscheid in hun eigen groep(en) van de leerlingen/ouders. Aankomende week kunt u tot en met woensdag bij Annemiek langslopen om persoonlijk afscheid van haar te nemen.

Vooraankondiging ‘Pappa’s voor pannenkoeken’ (ingezonden stuk)

Op vrijdagmiddag 21 september gaan (voor de derde keer) hééél vééél pappa’s pannenkoeken bakken voor Het Zeggelt! Kom je ook?
We beginnen meteen na schooltijd om 12.30 uur op het plein van de Meeuwenstraat.
De leerlingen van de locaties Dr. Benthemstraat en Floraparkstraat lopen al onder schooltijd met hun groep naar de Meeuwenstraat. Alle leerlingen van Het Zeggelt sluiten dus daar af!
Wij bakken voor het goede doel: de netto opbrengst gaat naar de Stichting Vrienden van het Zeggelt. In overleg met school en de leerlingenraad zoeken we dit jaar weer een goede bestemming uit. Vorige keer schaften we de geluidsinstallatie aan en daar hebben we ontzettend veel plezier van! Daarom: kom allemaal en zorg voor goede trek.
Eén pannenkoek kost slechts 1 euro (maar meer mag natuurlijk altijd!). Neem ook je ouders of verzorgers mee, hoe meer mensen, hoe meer pannenkoeken, hoe meer we voor school verdienen!

P.s.: we zoeken dit jaar ook weer nieuwe pappa’s om mee te helpen. Meld je vanaf nu aan bij de leerkracht van je kind. Het is super leuk om te doen, en je leert er ook nog eens de fijne kneepjes van het échte pannenkoekenbakken!

Gevonden voorwerpen

Ieder jaar brengen wij vuilniszakken vol gevonden voorwerpen naar het goede doel. Het gaat soms om prachtige kledingstukken die op school zijn blijven liggen. Naast kleding liggen er ook tassen met broodtrommels en bekers. Het zou voor alle betrokkenen prettig zijn als er geen persoonlijke voorwerpen van leerlingen op school achterblijven! Wij vragen dan ook dringend om volgende week donderdag alles van uw kind mee naar huis te nemen!

Vakantie

Ons team wenst iedereen een fijne zomervakantie. Geniet van de zon, de rust en van elkaar. En vooral: kom uitgerust en gezond terug op maandag 3 september!