Nieuwsbrief 2

20 september 2019

Nieuws voor de periode
van 21 sep t/m 04 okt

Agenda

26 sep OR vergadering
02 okt Start kinderboekenweek ‘Reis mee’ en voorleeswedstrijd bovenbouwen
09 okt Ophalen oud papier
10 okt Einde schoolkampen midden- en bovenbouwen
14 okt Studiedag: thema hoogbegaafdheid. Leerlingen vrij!
17 okt MR-OR vergadering
18 okt Spelletjesochtend onderbouwen
19 okt Herfstvakantie t/m 27 oktober

Hartelijk welkom

Nieuw bij ons op school: Jacob.
We heten hem van harte welkom en wensen hem veel plezier op Het Zeggelt!

Informatieboekje

Het informatieboekje is klaar en elk gezin krijgt volgende week een exemplaar mee naar huis. Hierin staan veel praktische zaken over dit schooljaar.
De schoolgids is binnenkort ook klaar. U ontvangt hier nader bericht over.

Nieuws uit de MR

Tijdens de eerste MR-vergadering van het schooljaar is er door de MR ingestemd met de meerjarenbegroting van Het Zeggelt, nadat deze zorgvuldig besproken is. Ook is het jaarverslag van de MR vastgesteld. Dit jaar is deze kort en visueel weergegeven. Als u op deze link klikt is deze zichtbaar.
Omdat de ouders van de MR goed vindbaar willen zijn voor andere ouders, komt er in het informatieboekje dat binnenkort wordt uitgedeeld een foto van de ouders van de oudergeleding. Spreek de MR-ouders gerust eens aan als je vragen hebt over school of andere vraagstukken hebt waarover je graag wil dat de MR meedenkt!
De volgende vergadering van de MR is op dinsdag 10 oktober om 20.00 uur. Wil je als ouder graag een keer een vergadering bijwonen, dan kan dat. Graag dan van tevoren even een mail naar mr@hetzeggelt.nl.

Terugblik papa’s voor pannenkoeken

Op 13 september heeft een grote groep papa’s de hele ochtend pannenkoeken gebakken. Ze waren echt heerlijk. De netto opbrengst van dit festijn is €1300,00. De opbrengst gaat naar school. Uiteraard zijn we heel erg blij met deze opbrengst. Samen met de leerlingenraad is besloten om het bedrag te besteden aan het groener maken van de speelpleinen. Wij willen de papa’s heel erg bedanken voor hun inzet en enthousiasme!