MR verkiezingen

18 december 2017

Beste ouders en verzorgers,

Vorige week zijn de digitale verkiezingen gestart om drie nieuwe ouders/verzorgers voor de medezeggenschapsraad van onze school te kiezen. Als het goed is, heeft u inmiddels een email ontvangen waarin uitgelegd is hoe u kunt stemmen.

We hebben voor deze verkiezingen gebruik gemaakt van de emailadressen die in de administratie van onze school zijn opgenomen. Die lijst wordt goed bijgehouden, maar is net niet helemaal volledig: bij het overstappen op een nieuw computersysteem blijken enkele adressen verloren te zijn gegaan. Bovendien staan bij sommige leerlingen drie emailadressen geregistreerd, terwijl er maximaal twee ouders/verzorgers stemgerechtigd kunnen zijn. In dat geval is alleen een verkiezings-email gestuurd naar de eerste twee emailadressen in het systeem.

Als u wilt stemmen, maar nog geen email hebt ontvangen met een inlogcode en een uitnodiging om te stemmen, zou u dan contact op willen nemen met de verkiezingscommissie? Dat kan via email: zeggeltmr2017@gmail.com. Wij voegen uw emailadres dan toe aan de lijst, zodat u alsnog kunt stemmen. Stemmen kunnen worden uitgebracht tot en met 31 december 2017.

Met vriendelijke groet,
namens de verkiezingscommissie,

Peter-Paul Verbeek