Extra nieuwsbrief

21 februari 2018

Beste ouders,

Vanaf januari 2018 is het team bezig om voor onze locatieleiders Errol Herder en Rozemarijn Zilkens een goede bezetting voor de groep te regelen.

Voor de groep van Rozemarijn is het rond. Om de goede bezetting over de groepen te behouden, zijn er in de onderbouw intern twee leerkrachten uitgebreid; Annemiek Bruggert één dag en Marloes Sassen twee dagen.

Om te voorkomen dat er drie leerkrachten op één groep komen te staan, schuiven aan de Meeuwenstraat en de Floraparkstraat enkele leerkrachten door naar een andere groep. Wij vertrouwen erop dat het voor de groepen met deze indeling een rustig en stabiel vervolg van het jaar zal worden.

Na de voorjaarsvakantie is de bezetting als volgt:

* = Marloes Sassen wordt eerst ingewerkt in de groep van Marloes Arends. Zodra de overdracht goed is afgerond zal Marloes Arends op maandag en dinsdag de groep van Rozemarijn gaan leiden. Rozemarijn is pas vanaf dat moment drie dagen ambulant als locatieleider.

Voor de groep van Errol zijn wij momenteel nog in gesprek met een kandidaat. Zodra wij  meer duidelijkheid hebben over de invulling hiervan, hoort u van ons. 

Met vriendelijke groet,

Babette Hummel