Complimentenkaartjes voor thuis

27 maart 2020

Beste ouders,

We willen u allereerst, als afsluiting van twee hectische weken, een groot compliment geven. Het is een onzekere tijd en er wordt thuis extra veel van u gevraagd. Naast het ouderschap is het thuisfront in veel gevallen ook de werkplek geworden. En daar fietst het onderwijs nu ook nog doorheen, waardoor u een nieuwe rol als ‘leerkracht’ heeft gekregen. Wij, als team, zien dat u dit ontzettend goed heeft opgevangen en zijn enorm trots op u!

We willen u middels deze brief een leuke suggestie bieden bij een positieve ondersteuning thuis. Op school zetten we PBS in, Positive Behavior Support, maar dat kunt u natuurlijk thuis ook doen. Daarom hebben we complimentenkaartjes voor u klaargezet die u met de gebruiksaanwijzing hier kunt vinden.

Heeft u iets nodig, bijvoorbeeld hulp bij de ondersteuning van het schoolwerk, dan horen wij het graag. U heeft reeds het e-mailadres van de leerkracht. Het team beantwoordt dagelijks de e-mails. Daarnaast houdt de leerkracht geregeld contact met elke leerling.

Wij willen u veel sterkte wensen, ook voor de zorg voor uw familie. Samen kunnen we veel bereiken, dus laten we het vooral samen blijven doen.

Directie Het Zeggelt